Perusta

Hyvinvointia lapsiperheissä?

Lapsiperhearki on tiivistä.

Hiljalleen on todellisuus valjennut, että tämä vaihe ei mene ohi ihan hetkessä. Se on kokonaisvaltaista ja henkisesti äärimmäisen monipuolista.

Arjen hetket ja lasten oivallukset ovat onnen ydintä. Arki tuntuu merkitykselliseltä. Onko arvokkaampaa tehtävää kuin saada olla muovaamassa toisen ihmisen elämän perustaa? Toisaalta jaksaminen on välillä kortilla. Arjen pyörteissä oma hyvinvointi tuntuu vieraalta käsitteeltä.

Yhteinen_hetki

Vanhempana oleminen on etuoikeus. Juuri minä olen paras vanhempi lapselleni. Ehkä juuri siksi olisi kullan arvoista pitää huolta itsestäänkin. Näin voisi olla paras mahdollinen vanhempi.

Olen alkanut unelmoida, voisiko lapsiperheiden hyvinvointi parantua pienin keinoin. Kokeilematta ei tiedä. Ja kokeilematta itse ei voi suositella tätä muillekaan.

I_talk_to_you
Olen päättänyt lähteä rohkealle matkalle kokeilemaan, onko tämä mahdollista. Kutsun nyt teidät arjen sirkuksen, uhmien, vähäisten unien ja ihanien lapsien kanssa pallottelevat vanhemmat mukaan seuraamaan meidän vuoden kokeiluja. Ehkä inspiraation kipinä voi herätä sinussakin. Ehkä voimme toteuttaa unelmaani, että suomalaiset vanhemmat olisivat oman perheensä hyvinvoinnin mestareita.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s