Perusta

Rohkeaa ja rehellistä

Tälle matkalle lähteminen on rohkeaa. Takeita tuloksista tai suunnitelman toteutumisesta ei ole. Kaiken lisäksi kirjoitan siitä sitten vielä koko kansalle. Aihe innostaa paljon. Jospa inspiraatio voisi levitä kirjoitusteni kautta. Siksi olen valmis ottamaan riskin.

Olen suorittajaluonne. Lapsiperhearki on koulinut tätä terveesti jonkin verran. Toisaalta se on myös arvokas luonteenpiirre. Saan asioita aikaan. Se saa kuitenkin välillä tekemään asioita hyvinvoinninkin kustannuksella.

HarmoniaTässä vuodessa on kyse nimenomaan hyvinvoinnista. Niinpä kokeilut pitäisi tehdä hyvinvoinnin tähden eikä sen kustannuksella. Tahdon todella yrittää olla rehellinen teille ja erityisesti itselleni. En halua tehdä mitään hampaan irvessä imagon säilyttämiseksi tai etten “epäonnistuisi”. Joskus pitää ottaa myös askel taaksepäin päästäkseen sitten eteenpäin.

Helpommin sanottu kuin tehty, mutta tähän pyrin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s