Perusta

Tavoitteena tasapainoinen epätäydellisyys

Lähden työstämään kokeiluita meidän arjen realiteeteista. Mikään ei ole täydellistä eikä sellaiseksi tulekaan. Suosituksiin pyrkimisessä en myöskään yritä saavuttaa kaikkea. Pari askelta tuntuu merkityksellisemmältä kuin muutaman kuukauden lopahtanut täydellisyyden tavoittelu.

IMG_5931.JPGMyös suunnitelman noudattamisen suhteen yritän olla järkevä. Jos tarve vaatii, pidän tauon. Jos jonkun kokeiluviikon toteuttaminen on järkevämpää vasta seuraavalla viikolla, teen sen. Niinpä vuoden suunnitelma voi hyvinkin venyä tai muuttuakin vähän. Myös “epäonnistuminen” voi olla oppimiskokemus.

Tavoitteena on elämän mittainen hyvinvointi. Tässä ei kannata hosua.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s