Perusta

Mitä haluan? – Timanttien hiomista

Tämän kysymyksen hahmottaminen laittaa asioita tärkeysjäjestykseen. Se antaa valinnoille suntaa. Siihen vastaaminen ei ole kuitenkaan aina helppoa. Vastauksetkin muuttuvat ajan myötä.

Sinua_katson

Varmasti jokainen vanhempi haluaa olla hyvä äiti tai isä. Mitä se sitten tarkoittaa? Eräs tuttuni kiteytti vanhemmuuden tavoitteen mahtavasti: “Että lapset kokisivat olevansa rakastamisen arvoisia”.

Parisuhde on joutunut lasten myötä aikamoiseen myllerrykseen. Pikku hiljaa saamme tämän uudenkin kuvion myös muotoutumaan. Tiimihenki ja ystävyys ovat kantaneet näinäkin vuosina. Haluan kuitenkin, että edelleen sykähdymme yhdessä elämän monimuotoisuuden pyörteissä.

IMG_5788 - Version 2

Haluan myös olla inspiroimassa muita elämän eri alueilla. Elämän syventyminen, järkevöityminen ja helpottuminen tuntuvat kovin merkityksellisiltä prosesseilta. On mahtavaa, jos pystyy olemaan kannustamassa ja innostamassa jotakuta näissä.

Haluan toteuttaa itseäni erilaisilla luovilla tavoilla. Se antaa inspiraatiota ja voimaa. Uuden kokeilemisessa tämä on usein mahdollista. Kun keksin projektin, joka on arvojeni ja tavoitteideni mukainen, olen valmis toimimaan.

Maalipurkkeja_Namibiassa

Haluasin, että kotimme on viihtyisä paikka niin ilmapiiriltään kuin konkreettisesti. Toivon, että se mahdollistaisi hyvän arjen ja antaisi inspiraatiolle tilaa. Haluaisin, että jokainen voisi levätä ja voimaantua täällä.

Toisaalta haluan myös elää yksinkertaista ja harmonista elämää. En halua täyttää elämääni täyteen kaikella mahdollisella. Elämän pienet asiat ovat iloja ja onnea. Tämän arvostamista ja arvottamista haluan oppia koko ajan lisää.

Rauha

Näiden lisäksi on kyllä muutamia lisää. Ne saavat jäädä päiväkirjaani vielä.

Kaikkea ei tarvitse toteuttaa heti. Jokin näistä jää myös aika ajoin vähemmälle huomiolle. Uskon kuitenkin, että näiden sanoittaminen auttaa hahmottamaan tekemisiään, suuntaansa ja aikataulutuksiaan paremmin.

Entä sinä? Get the process going…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s