Perusta

Erilaisuutta ja armollisuutta

Kirjoitan näistä kokeiluista ja ajatuksista meidän näkökulmasta. Ajattelu- ja toimintatapoja on paljon paljon muitakin. Tavoitteenani ei olekaan etsiä vallitsevaa totuutta, vaan herättää inspiraatiota hyvinvoinnin pohtimisessa. Kaikilla on myös omanlainen tilanne, eikä nyt ole kaikkien aika toimia.

Lääketieteen_hommissa

Ajattelen varsin paljon koululääketieteen mukaan. Se perustuu tutkittuun tietoon ja pääasiassa allekirjoitan ne. Sen mukaisia ovat myös Hintsan ajatukset. Tiedostan, että koululääketiedekään ei pysty selittämään kaikkea. Lisäksi yksilön kokemus vaikuttaa myös paljon siihen, mikä toimii.

Kannustankin jokaista miettimään omaa hyvinvointia omien arvojensa kautta. Silloin pitkälle kantavat muutokset ovat mahdollisia.

Jengiä_liikkeellä

Lisäksi tiedostan, että kaikilla ei juuri nyt ole samaa inspiraatiota toimeen kuin minulla. Olen miettinyt näitä pari vuotta. Kirjoitan niistä myös nyt julkisesti. Niinpä on luultavaa, että minun intoni kantaa keskivertoa pidemmälle. Haluni on inspiroida; Ei luoda paineita. Jos sinusta tuntuu nyt mukavimmalta lukea ja seurata, tee se hyvillä mielin. Ehkä saat jonkun ajatuksen, joka saa elämää vaikka parin vuoden päästä.

Armollisuuden sana myös niille, joilla ei ole lapsia… Kirjoitan tätä tosiaan lapsiperheen näkökulmasta ja usein kommentoin, ettei aikaa ole niin paljoa. Toisaalta tämä arki opettaa myös aikaansaavuutta. Kun on vain pieni hetki käytettävissä, oppii käyttämään sen kohdennetusti. Jos sinulla ei ole lapsia, mutta nämä ovat myös haastavia alueita, et ole mitenkään huonompi.

Glamour_ei_ole_tässä

Yhden lapsen perheissäkään eivät nämä asiat ole välttämättä helpompia. Itsellä ei ainakaan yhden lapsen kanssa ollut samanlaista intoa projekteihin kuin nyt. Jotenkin kahden lapsen arki on kirkastanut asioita vielä enemmän.

Näissä asioisaa ei ole kysymys muutenkaan huonoudesta tai paremmuudesta. Kysymys on jokaisen oman elämän hyvinvoinnista. Sen saa jokainen luoda, kuten itse haluaa ja parhaalta tuntuu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s