Perusta

Vanhemmat ensin

Tavoitteena on koko perheen hyvinvointi. Uskon, että vanhempien hyvinvointi näkyy lapsissakin. Vanhemmat ovat esimerkkejä ja luovat perheen kulttuurin.

Meidän hyvinvointikokeilut tähtäävät erityisesti meidän vanhempien tapojen ja tottumusten muokkaukseen. Tavoitteenamme on olla jaksava ja hyvinvoiva vanhempi. Useammissa asioissa lapset pääsevät kyllä osallisiksi.

Tutit_ja_chara

Joskus tuntuu, että lasten hyvinvointi on kaikki kaikessa. Jotenkin sokeudutaan vanhempien tarpeille. Toki on luonnollistakin laittaa lasten tarpeet tietyssä määrin omiensa edelle. Pitkälle vietynä voi kuitenkin sekä perheen fokus että koko perheen hyvinvointi kärsiä. Uskon, että hyvinvoiva vanhempi huolehtii lapsistaan myös hyvin.

Lapset ja heidän tapansa myös muuttuvat koko ajan. Vanhemmat muokkaavat arkeaan sen mukaan. Usein kuitenkin vanhempien omat tavat ja rutiinit ovat luonteeltaan pysyviä. Ne muuttuvat harvoin parempaan tiedostamatta. Siksi tällainen suunnitelmallisempi prosessointi voi auttaa koko perheen hyvinvoinnin parantamisessa.

Vanhemmat siis ensin. Lapset pääsevät varmasti osingoille.

Yhteinen_yritys

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s