Uni ja ruudut

Miten unien ja ruutujen kanssa menee

Päätimme #unijaruudut kokeilun lopulla jatkaa samoilla linjoilla. Vuorokausirytmi toteutuukin kohtalaisen kivasti, vaikka vaihteluakin on. Erityisesti ruudut vaativat välillä “pakollista” iltapuuhailua. Oma ylimääräinen surffailu kello 21 jälkeen ja kotityöt kello 22 jälkeen ovat kuitenkin pysyneet poissa, mikä on tuntunut hyvältä ratkaisulta.

MakuuhuoneAika usein saamme valot sammutettua kello 23. Joskus ehdimme jutella ja lueskella sängyssäkin, vaikka sänkyyn pääsy kello 22 on useammin haastavaa. Muutamia kello 24.ään venyneitä iltoja on myös ollut muutamien välttämättömien asioiden hoitamisten takia. Pääasiassa rytmi on kuitenkin ollut säännöllisempi kuin aikaisemmin. Se on tuntunut hyvältä.

Vieläkin päivässä “on liian vähän” tunteja kaiken hoitamiseksi, mutta nyt olemme onnistuneet suojaamaan unta paremmin. Rytmin pysyessä säännöllisenä ei joskus tapahtuva iltaruutuilukaan tunnu huonontavan nukahtamista aikaisemmalla tavalla.

Ruutuajan mahdollistaminen miehelleni ei ole valitettavasti toteutunut toivomallani tavalla. Toisaalta hän ei ole myöskään ollut yhtä tarkka iltaruuduttomuuden kanssa. Hänen nukahtamiseensa ei ruudun selaaminen tunnu vaikuttavan samalla tavalla.

Positiivisella mielellä etenemme unien ja ruutujen kanssa. Tavoitteena on jatkaa näillä.

Valon säteet lehdillä

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s