Uncategorized

Blogin kesämeiningit

Hiekkaa varpaiden välissä, jäätelö, vesirajassa leikkivät lapset. Ah! Kesästä nauttiminen on suomalaisilla melkein välttämättömyys eikä turhia stressejä kannata ottaa. Siksi valikoin kesälle kaksi vähän “kevyempää” aihetta: parisuhde ja lasten kanssa voimaantuminen. Toisaalta niiden vaaliminen voi hyvinkin lisätä kesänkin nautinnollisuutta. Mielestäni ne ovat kaksi äärimmäiset tärkeää aihetta koko perheen hyvinvoinnin kannalta. Aivan yksinkertaisia ne eivät kuitenkaan ole lapsiperhearjen pyörityksessä. Julkaisutahti on kesän yli luultavasti vähän maltillisempi, mutta maanantai pysyy pääsääntöisesti bloggauspäivänä aina uuden vaiheen käynnistyessä.

Mahtavaa ja inspiroivaa kesää kaikille!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s