parisuhde

Parisuhdekuukauden loppufiiliksiä

Tämän kuukauden kokeilut ovat vierähtäneet aika poikkeavassa ympäristössä koko perheen reissulla. Arjen rutiinit ovat kaukana, mikä rikastuttaa ja haastaa. Parisuhteen dynamiikka pysyy ja reissussa joskus jopa korostuu. Tiimihenkeä tarvitaan ja toisen huomaaminen saattaa unohtua lapsia kaitsiessa. Yhteiset kokemukset, lasten oivallukset ja selvitymiset antavat kuitenkin yhteisiä hyviä fiiliksiä. Parisuhdekokeilut toivat tämän keskelle hyviä juttuja.

Pysyvä muuttuminen on hidasta. Pikatuloksia en tähän kuukauteen odottanutkaan. Tämän kuun kokeilut ja fiilistelyt ovat hyvä askel eteenpäin.

Oman vaativuuden huomaaminen ja pohtiminen on ollut tärkeää. Eri kanavista saadut kommentit ovat myös syventäneet ajatuksia kivasti. Olen pystynyt huomaamaan tilanteita, joissa vaadin paljon. Olen pysähtynyt pohtimaan omia ajatuksiani. Olen kysynyt itseltäni, onko tämä mieheni vahvuuksia. Siitä olen jopa välillä päässyt tilanteen hyväksymiseen ja harmituksen päästämiseen menemään.

Reissussa

Tällaisia tilanteita tulee reissussa tasaisin väliajoin. Joku asia ei mene, kuten olisin ajatellut. Kokonaisuus meinaa mielestäni lässähtää. Välillä olenkin pystynyt ottamaan tilanteen rennommin. Asiat ovat toimineet toisellakin tavalla. Toivon, että tämä ajattelu voisi vahvistua myös arjessa.

Toisen tervehtiminen ja hyvästeleminen ajatuksella ei tule vieläkään aina automaattisesti. Sitä tapahtuu nyt kuitenkin useammin. Tästäkin saa arjen hyviä fiiliksiä.

Muitakin hyviä fiilistelyelementtejä on kuukauteen sisältynyt. Toivon mukaan hyvä suunta jatkuu. Hyvä meininki parisuhteessa ylläpitää hyvinvointia monella rintamalla.

Yhteinencoctail

One thought on “Parisuhdekuukauden loppufiiliksiä

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s