Uncategorized

Positiivista sykettä

Blogi on kulkenut arjessa mukana nyt puoli vuotta. Ajatukset ja visio ovat hioutuneet. Unelma on säilynyt, vaikka välillä on ollut tahmeaakin. Elämän realiteetit rajoittavat ja arki on intensiivistä. Kaiken tämän keskellä oman hyvinvoinnin tavoittelu tuntuu kuitenkin kovin merkitykselliseltä.

Hetki

Monenlaisia oivalluksia on tähän matkaan sisältynyt. Kokeilut ovat olleet arvokkaita ja monista on jäänyt tärkeitä osia arkeen. Toisaalta joistain asioista täytyy myös luopua. Lue lisää ensimmäisen puolen vuoden koosteesta tästä.

Puolen vuoden kunniaksi sain uudet grafiikat mahtavalta Mirjamilta! Hänen taitelijasivuilleen pääsee tutustumaan tästä. Kirjoitin uudestaan esittelyt ja huomasin, että kypsymistä on tapahtunut moneen suuntaan blogin ympärillä.

Reklam rektangulär

Arki ei tule varmastikaan olemaan paljoakaan kevyempää nyt syksyllä. Silti blogin ja kokeiluiden jatkaminen tuntuu tärkeältä. Niissä on paljon potentiaalia ja olen huomannut jo niiden hienoja vaikutuksia. Näissä tarvitsen toisaalta edelleen kärsivällisyyttä, sillä aika ja resurssit ovat rajalliset.

Kohta käynnistyy aktiivisuuskuukausi. Toivon, että pääsen nostamaan sykettä taas vähän useammin positiivisella mielellä. Toivottavasti se tuo juuri sitä positiivista sykettä arkeen, jota tässä ollaan hakemassa.

Logomahdollisuuksien elämä

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s