Aktiivisuus

Aktiivisuuskuukauden loppufiiliksiä

Tämä kuukausi on mennyt pitkälti arkeen laskeutuessa. Hyviäkin juttuja olemme aktiivisuuden suhteen saaneet, mutta näitä tavoitteita haluan kuitenkin ylläpitää edelleen.

1C3E8501-B286-4736-A506-55FBE8E17B39

Kuun alussa, että perusaktiivisuutta tulee päivän mittaan usein aika kivasti. Sykkeen nosto jää kuitenkin helpommin saavuttamatta, jos nyt tunteista johtuvaa sykevaihtelua ei lasketa.

Viikkorutiinit ovat kyllä oivallinen tapa saada tehtyä aktiivisia juttuja. Viikottaiset tanssitunnit ovat mahtavat ja tuntuvat vielä seuraavinakin päivinä. Toivon mukaan kunto paranee ja tämä hellittää tässä syksyn aikana.

Sulkapallovuoron suunnitteleminen on myös ollut mahtava tapa saada yhteistä urheilua. Uusien lastenhoitokuvioiden myötä näihin tulee ehkä pieni tauko, mutta toivottavasti saamme tämän taas pian mukaan ohjelmaan.

9997300D-AFBB-472D-8D41-EE4D33749F7A

Kerran menimme koko perheellä uimahalliin. Viihdyimme hyvin ja mielellämme jatkaisimme tätä. Ehkä jossain vaiheessa voivat molemmat aikuiset saada myös omat lyhyet uimasetit.

Yhteisiä lenkkejä ei ole vielä toteutunut monen päivän aikomuksista huolimatta. Toivottavasti tulevana kuuna.

Pyöräilyäkin on ollut vähemmän. Arki on pyörinyt paljon kotikulmilla ja viikonloppuina on ollut reissuja.

Syksyinen kajastus

Tavallaan tuntuu, että tämän kuun kokeilut jäivät vähän puolitiehen. Toisaalta ajatus ja tahto on positiivinen. Uskon, että suunta on hyvä ja voimme saada luotua hyviä yhteisiä rutiineja aktiivisuudenkin tukemiseksi.

Lokakuu on sitten ruokakuu. Se on paljon ajatuksia ja tunteitkina herättävä teema. Silloin alkaa myös uusi ulottuvuus kehonhuollossa, mihin palaan sitten. Arki toivon mukaan rutinoituu ja toivottavasti ehdimme myös pysähtyä useammin illalla teekupin ääreen yhdessä. Antaa syksyn tulla.

Syksynpuna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s