Perusterveys

Kuukauden kokeilut: Harmin minimointia

Tämän kuukauden tavoitteena on hoitaa perusvaivojani niin hyvin, ettei niistä koituisi ylimääräistä harmia. Monessa olen lipsunut, koska en ole kokenut niistä tähänkään mennessä suurta vaivaa. Nyt ajattelin kuitenkin kokeilla, jos huomaan positiivisen eron paremmilla tavoille. 

Silmät

– Otan nyt kostutustipat päivittäiseen käyttö. Tähän asti olen käyttänyt niitä kovin harvakseltaan, kun en ole kokenut haittaa tästä. 

Hampaat

– Kahden minuutin harjausaika ei tule aina saavutettua. Nyt haluan tsempata siinä. Haluan olla myös tarkempi napsimisen suhteen.  Muun muassa ruokaa laittaessa tulee helposti 45 minuutin happohyökkäys, jos tulee maisteltua koko ajan. 

Blogi - 19

Selkävaivat ja synnytyksen jälkeiset keskivartalomietinnät

– Mammapilateskurssista on vielä yksi kerta jäljellä. Haluaisin saada oppeja tästä vielä paremmin mukaan jokaiseen päivään. Kotijumpat ovat taas jääneet vähäisemmälle. Niitä voisi taas kokeilla.

Vasomotorinen nuha

– Haluan yrittää pitää limakalvojen kunnosta parempaa huolta nenätipoilla. Lisäksi ajattelin kokeilla, olisiko päivittäisellä nenäkannuhuuhtelulla, jotain merkitystä. 

Rintojen seuranta

– Tätä olisi jokaisen naisen hyvä tehdä harvakseltaan. Näin oppii tuntemaan omansa ja tunnistaa helpommin myös poikkeavuudetkin. 

Blogi - 18

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s