Esittely

Elämä pikkulapsiperheessä ei ole aina ihan helppoa. Vaatimuksia ja mahdollisuuksia on paljon; aikaa ja jaksamista vähemmän. Inspiroiduin ajatuksesta, että huolehtimalla omasta hyvinvoinnista minä ja koko perhe voisimme paremmin. Lähdin liikkeelle ihan perusasioista. Uni, kehonhuolto, ravinto… Yhtä teemaa pohdin ja kokeilin noin kuukauden kerrallaan. Mitä mahdollisuuksia näissä on arjen ja hyvinvoinnin parantamiseen? Tästä blogista löydät koko tarinan vuoden ajalta.

A5340988-20E4-4C2E-A3F9-629613E11C3D

Kuukausien teemat olivat seuraavat:

 1. Perustan luominen
 2. Uni ja ruudut
 3. Kehonhuolto
 4. Parisuhde
 5. Lasten kanssa voimaantuminen
 6. Aktiivisuus
 7. Ravinto
 8. Yleinen terveys ja sairaudet
 9. Itsensä toteuttaminen ja henkiset voimavarat
 10. Työ ja sosiaaliset suhteet
 11. Elämänhallinta, koti, tavarat
 12. Loppuarvio

Nelihenkinen perheemme viihtyy metsäretkillä ja yhteisillä seikkailuilla, vaikka koti on meille myös rakas. Minä Säde työstän päivisin kotiarkea 2- ja 4-vuotiaiden lasten kanssa. Omina hetkinäni ideoin ja pohdiskelen. Lääkärinä käyn joskus keikkatöissä. Tutkijamieheni on hillityllä mielenkiinnolla, mutta positiivisella mielellä mukana.

IMG_5508

Tämä matka oli antoisa, vaikka myös haastava. Muutokset tuntuivat hyviltä, mutta niiden saaminen osaksi jokapäiväistä elämää ei ollutkaan lopulta niin helppoa. Lue lisää koko vuoden yhteenvedosta tästä. 

Yhdessä